TÜRK ÖĞRENCİLER İÇİN TANDEM BAŞVURULARI HAKKINDA BİLGİ

Başvuru koşulları:

1. Başvurunuzun kabul edilmesi için öğrenmekte olduğunuz dildeki seviyenizin en az B1 olmalıdır. (Tandem'in ne olduğunu sitemizden okursanız, bu koşulun sebebini anlayabilirsiniz.)

2. Odtü-Tandem'e başvurmak için öğrenmekte olduğunuz dildeki seviyenizin en az B1 olduğunu gösterir bir belge vermeniz gerekmektedir. (Ör. sınav sonucu, kurs katılım yazısı, transkript)

3. Programa katılacak yerel öğrenciler MDB tarafından verilen seçimlik dil derslerine katılmakta olan öğrenciler arasından seçilecektir. Bu sınıflardan yeterli sayıda öğrenciye ulaşılamazsa, diğer başvurular için websitemiz üzerinden çağrı yapılıp onlar değerlendirmeye alınacaktır.

4. Eşleştirmeler programa başvuran öğrenci sayısına ve dillere göre şekillenecektir.

Odtü-Tandem'e gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

ODTÜ-TANDEM Koordinatörleri